Çerkezköy Hizmet binası bugün açılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ilçelerde hizmet binalarını açmayı sürdürüyor. Bugün de Kapaklı ile Çerkezköy Hizmet binalarının da açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayacak. Sa

Tekirdağ 24.12.2014 18:14:00 0
Çerkezköy Hizmet binası bugün açılıyor

AÇILIŞI ALBAYRAK YAPACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı ve Çerkezköy  Hizmet Binalarının açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  TESKİ Genel sekreteri Murat Yazan, TESKİ Genel Müdürü Halim Orta, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Başkan Danışmanı Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, 1.Hukuk Müşaviri Orhan Perçinoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr.Deniz Bozdoğan, Zabıta Daire Başkanı Murat İşözen, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Baytöre, Mali Hizmetler Daire Başkanı Müveddet Işık, Emlak ve İstimlak daire Başkanı Yüksel Özdal, TESKİ Abone İşleri Daire Başkanı Nurettin Doygun, TESKİ Barajlar ve İsale hatları Daire Başkanı Kenan Güneş ve TESKİ İçme suları ve kanalizasyon daire Başkanı Fatih Başaran katılacak. 

BUGÜN AÇILIYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşları ve Çerkezköy’lü vatandaşları açılışa davet etti. Açılışın Saat 15.30’da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Edip Sokak Bahar İş Merkezi’nde yapılacağını kaydeden Akay  “ Hizmet binamızın Çerkezköy’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber/Cem BÜLBÜL 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10