Öge ve Önsel mazbatalarını aldılar

Hafta sonunda gerçekleştirilen kongrelerde İlçe Başkanlıklarına seçilen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve MHP İlçe Başkanı Koray Önsel mazbatalarını dün aldılar.

Çerkezköy 24.12.2014 18:16:00 0
Öge ve Önsel mazbatalarını aldılar

FATİH ÖZYURT’UN ELİNDEN ALDI

Oy pusulunda Abdullah Öğe isminin yanında “ Başkan Adayı” ibaresinin düşülmemesi nedeniyle Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu tarafından iptal edilen AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının kongresinde Cumartesi günü tek liste ile giren ve 221 delegenin oyunu alarak yeniden Başkan seçilen Abdullah Öge dün saat 11.00’de mazbatasını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Çerkezköy Adliyesi’nde Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt’un elinden aldı.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Mazbatanın alınmasının ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge ve ekibine başarılar diledi. Kongrede yapılan bir hata yüzünden Cumartesi günü İlçe Teşkilatında tekrar seçim gerçekleştirdiklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge “ Diğer aday arkadaşımız Mehmet Can Danyeli’nin girmediği seçimlere tek aday girdim. 222 delegemiz partimize gelerek oylarını kullandılar. Kongremizi şölen havasında gerçekleştirdik. Seçilen arkadaşlarımız ile birlikte partimizi Çerkezköy’de ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

ÖNSEL’DE MAZBATASINI ALDI

Pazar günü Elite Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy 11. İlçe Olağan Kongresi’nde 400 delegenin 214’ünün oyunu alarak İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Koray Önsel de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte saat 14.30’da Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt’un makamına giderek mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt

Koray Önsel Başkanlığında ki MHP İlçe Teşkilatına görevinde başarılar diledi. Önsel ve yönetimi mazbatasını aldıktan sonra yeni görevlerinin tüm Çerkezköy’e ve MHP camiasına hayırlı olmasını dile getirdikten sonra, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adliye önünde fotoğraf çektirdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10