Belediye çalışanlarına sertifikaları verildi

Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteği ile 15-22 Aralık tarihleri arasında Malkara Belediyesi'nde düzenlenen Kalite El Kitabı eğitimine katılan Belediye çalışanlarına sertifikaları önceki gün düzenl

Malkara 25.12.2014 11:01:00 0
Belediye çalışanlarına sertifikaları verildi

SERTİFİKALARI BAŞKAN YURDAKUL VERDİ

Sertifika törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Celal Yılmaz ile Bahaettin Cömert, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, daire müdürleri, belediye personeli katıldı. Sertifika töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Daha önce ilk çalışmada sunumunu yaptığımız proje vardı. Trakya Kalkınma Ajansının desteği ile Kalite El Kitabı eğitimlerine başladık. Bu ilk eğitime katılan arkadaşlarımıza, katılımlarından dolayı ve eğitimin bittiğine dair onlara vereceğimiz bir sertifikadır” dedi.

BİRAZ DAHA İNSAN ODAKLI OLMASINI AMAÇLIYORUZ

Kalite El Kitabının Toptan Kalite Yönetimi içerisindeki bir basamak olduğunu ifade eden Yurdakul “ISO belgeleri olan basamakların başıdır. Başarılı olursak projenin sonunda kalite standartlarına ulaşmış bir belediye olacağız. Malkara Belediyesi'nin yönetimindeki organizasyon şemasında bazı değişiklikler olacaktır. Belediye Başkanı, Belediye Encümeni, Belediye Meclisi, birimler ve onların bağlı bulundukları Başkan Yardımcıları şeklinde bir şema var. Orada Belediye Başkanından sonra farklı ve şuan olmayan bir birim hayata geçecek. O birimde de farklı müdürlüklerde çalışan belediyedeki görevli personelden çeşitli arkadaşlarımız yer alacak. Onunla birlikte hizmet anlayışımızın biraz daha insan odaklı olmasını amaçlıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10