"Devreyi 16 puanla tamamlamak istiyoruz"

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynadıkları 1911 Çerkezköyspor maçını değerlendirdi. 1911 Çerkezköyspor karşısında oynadık

25.12.2014 17:15:00 0

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz dün saat 09.00’da kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

“İLK DEVREYİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Hafta sonunda oynayacakları Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasını üç puan ile geçeceklerini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz  “Önümüzdeki hafta oynanması gereken Karadeniz Gençlikspor maçı, federasyon kararı nedeniyle hükmen lehimize sonuçlanacak. Ligin son haftasında ise Çorluspor 1947 ile karşı karşıya geleceğiz. Ardından da erteleme maçında Sitespor’u ağırlayacağız. Bu şekilde ilk devreyi tamamlayacağız” diye konuştu.

“GALİBİYETİ KAÇIRDIK”

Korkmaz “ Malkara Belediyespor ve Muratlı Belediyespor karşılaşmalarını son iki haftada mağlubiyet ile kapatmıştık. Takım olarak iyi mücadele veriyor, ancak sonuç alamıyorduk. Bu nedenle 3 puana ihtiyacımız vardı. 1911 Çerkezköyspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele verdik. Saha zemini nedeniyle her iki takım da oyun olarak olumsuz etkilense de ayakta kalmaya çalıştı.Rakibimiz karşısında üç puanı hak eden bir oyun sergiledik.  Çerkezköyspor’un gerçek gücü için görülmeye değer bir maçtı. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Filelere giden iki topumuz gol olarak geçerli sayılmadı. Bunlardan ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol kararı doğruydu. Ancak faul gerekçesiyle sayılmayan gol kararı yanlıştı. O pozisyonda faul yoktu. Karşılaşmanın hakemi nizami golümüzü vermedi. Bunların dışında bir topumuz direkten döndü, Mehmet Narin ile girdiğimiz pozisyonları da gole çeviremedik. Sonuçta da karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık” dedi.

“HEDEFTE ÇORLUSPOR MAÇI VAR”

Puan kaybı yaşamalarına rağmen zirveden kopmadıklarını kaydeden Korkmaz “Ligde her şey devam ediyor. Ligin son hafta karşılaşmasında ise Çorluspor 1947’yi ağırlayacağız. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamız halinde zirve ile puan farkı 5’e inecek. Bu da 3 puanlı sistemde kapanmayacak bir fark değildir. Bizler de şimdiden Çorluspor 1947 takımı ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. 1911 Çerkezköyspor karşısında sergilediğimiz oyun ile gücümüzü gösterdik. Takım olarak etkili bir oyun sergiledik. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılamadığımız için üzgünüz. İnşallah bu puan kaybını kalan maçlarda telafi edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“16 PUANLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

Devre arasında yapacakları transferler hakkında da konuşan Başkan Korkmaz”

Takım olarak belirlediğimiz, eksikliğini hissettiğimiz mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. Bu nedenle bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız, bazı arkadaşlarımız ise aramıza katılacak. Transferler arasında yabancı oyuncu da düşünüyoruz.İlk devre olarak 16 puanı hedefliyoruz.

Çorluspor 1947 maçı sonrasında tehir maçında Sitespor ile karşı karşıya geleceğiz. İlk devreyi 16 puanla tamamlayıp, ikinci devreye moralli girmek istiyoruz” dedi.

“KARARLARINA SAYGI DUYUYORUM”

Çerkezköy taraftar grubu Caddeliler’in 1911 Çerkezköyspor’u desteklemesine de değinen Korkmaz “

Taraftarlarımız yıllardır Çerkezköyspor’u hem iç sahada hem de dış sahada desteklemektedir.

Almış oldukları kararlarına ise saygı duyuyorum. Bazılarının kişisel hesapları vardı; karşılayamadık. Karşı taraf karşıladı. Buna da saygı duyuyorum. Bazıları bireysel menfaatleri için tüm taraftarı diğer tarafa kaydırdı. Ben inanıyorum ki, taraftarın yüzde 90’lık bölümü Çerkezköyspor’u destekliyordur. Çerkezköy’ün tek gerçek takımı Çerkezköyspor’dur. Sezon öncesinde de buna benzer bir gelişme yaşanmıştı. Beklentileri karşılanmadığından bazıları bize dönmüştü. Yarın farklı bir durum olursa yine buraya dönebilirler” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10