Süper Amatör Lig'de zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de onuncu hafta oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak. 16 puanla averajla haftaya dördüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde geçtiğimiz hafta

26.12.2014 17:22:00 0
Süper Amatör Lig

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak.

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Ligde 16 puanla averajla dördüncü sırada bulunan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Çerkezköyspor karşılaşmasının ardından Salı gününden itibaren hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı  hazırlıklarının ardından tamamladı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Rakibimiz karşısında üç puan için mücadele edeceğiz.Geçtiğimiz hafta rakibimiz Çerkezköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen istediğimiz golü bulamamıştık. Dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ettiğimiz karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

KARŞILAŞMA 13.00’DE BAŞLAYACAK

1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor ligin 10.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.

ÇERKEZKÖYSPOR MAÇ YAPMADAN GEÇECEK

Ligdeki diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise Karadeniz Gençlikspor’un şike sürecinde tahkim kuruluna yaptığı itiraz ile maçlarının ASKF’ce ertelenmesi sonucu haftayı maç yapmadan geçirecek. Çerkezköyspor’un ligde yedi karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgisi bulunuyor. Ligde yedi puanla yedinci sırada bulunan temsilcimiz rakip filelere on gol atarken, kalesinde ise 13 gol gördü.

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

Lider Çorluspor 1947’nin bay geçtiği haftada ikinci sırada bulunan Malkara Belediyespor ise evinde Kapaklıspor’u konuk edecek. Malkara Belediyespor’un 17 puanı bulunurken, Kapaklıspor’un ise ligde 12 puanı bulunuyor. Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş “ Takımımız geçtiğimiz haftayı bay geçti. İki haftadır Malkara Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına aralıksız devam ediyoruz. Malkara deplasmanın zor olduğunu biliyoruz. Ancak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

MALKARA’DA OYNANACAK

Malkara Belediyespor ile Kapaklıspor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

“TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

Bir önceki hafta Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanından önemli bir puan çıkartan Sitespor ise evinde ligin alt sıralarında bulunan Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıkmak istediklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta önemli bir karşılaşmada Çorlu deplasmanından bir puan ile ayrıldık. Takım olarak ilk haftalarda kötü sonuçlar aldık. Ancak ilerleyen haftalarda toparlanmasını bildik. Bu hafta ise rakibimiz karşısında üç puan almak için elimizden geleni yapacağız. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” diye konuştu.

HAFTANIN MAÇI MURATLI’DA

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Muratlı Belediyespor evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak. Muratlı Belediyespor oynadığı sekiz karşılaşmada 14 puan toplayarak beşinci sırada yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise sekiz karşılaşmada topladığı 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

PUAN DURUMU

1-Çorluspor 1947 18

2-Malkara Belediyespor 17

3-Çorlu Gençlerbirliğispor 16

4-1911 Çerkezköyspor 16

5-Muratlı Belediyespor 14

6-Kapaklıspor 12

7-Çerkezökyspor 7

8-Karadeniz Gençlikspor 7

9-Sitespor 6

10-Çorlu Kültür Sultanköyspor 3

11-Ergene Belediyespor 3

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10