CHP'liler kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri ve üyeleri CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı tarafından Altınova Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel çay, simit kahvaltısında bir ar

Tekirdağ 27.12.2014 13:28:00 0
CHP

BAŞKANLAR DA KATILDI

Kahvaltıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP İl Başkanı Şeref Çetin, CHP İl Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Recep Palabıyık, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Uysal, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,  Belediye Meclis üyeleri, partililer ve Altınova Mahallesi sakinleri katıldı.

SABIR GÖSTERMELERİNİ İSTEDİ

Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. Yeni yapılanma içinde Altınova’nın en çok sıkıntı çekecek mahallelerden biri olduğunu belirten Albayrak “Altınova’lılardan biraz sabır göstermelerini istiyorum. 2016’nın sonunda denize bir gram kanalizasyon suyu girmeyecek” dedi.

HEDEF GÜZEL TEKİRDAĞ

Hedeflerinin temiz çevre, temiz deniz, güzel Tekirdağ olduğunu söyleyen Albayrak “Özellikle bu kış Altınova’da bu kazıyı yapmak zorunda kaldık, çünkü yazın gelecek olan yazlıkçılara da bu sıkıntıyı yaşatmamak için bu kış biraz daha zahmet çekmek zorunda kalacağız. Bu mahalleyi Tekirdağ’ın en güzel mahallelerinden biri yapacağız” dedi. Albayrak, iki koldan hizmetin geleceğini, Sultanköy’den Şarköy’e kadar mavi bayrak dikeceklerini belirtti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10