'Bir çocuk da sen giydir'

Çerkezköy Genç Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından başlatılan "Bir çocuk da sen giydir" kampanyası kapsamında kıyafetler ve kırtasiye malzemeleri toplan

Çerkezköy 27.12.2014 13:30:00 0

15 GÜN ÖNCE BAŞLATILDI

“Bir çocuk da sen giydir” kampanyasını 15 gün önce başlattıklarını kaydeden Çerkezköy Genç Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Akın “İhtiyacı olan çocuklarımız için sosyal sorumluluk çerçevesinde dernek olarak güzel bir kampanya başlattık.  Biz bu adımı atarken, hali vakti yerinde olan herkesten aynı adımı bekliyoruz. Okul müdürlükleri ile irtibata geçerek öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

İHTİYAÇLARI KARŞILAMAYI HEDEFLİYORUZ

İhtiyacı olan çocuklara mont, bot, çizme, kırtasiye yardımı yapacaklarını kaydeden Akın “İş adamlarımız ve maddi durumu iyi olan vatandaşlar her türlü okul araç ve gereçleri, kıyafet, giysi, ayakkabı gibi malzemeleri derneğimize getirebilirler. Aynı şekilde ihtiyacı olan da derneğimize başvurup ihtiyaçlarını karşılayabilir. İlçemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi için maddi imkanlardan yoksun öğrencilerimizin de başarı oranlarını artırmamız gerekiyor. Yardıma muhtaç kardeşlerimiz arkadaşlarının yanında kendilerini iyi hissetmelidir” dedi.

2 BİN ÖĞRENCİYE UKLAŞMAK İSTİYORUZ

Akın bu kampanya ile dar gelirli ailelerin çocuklarının kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını söyledi. Kampanyaya İstanbul’da bulunan Erzurumlular derneklerinin, vakıfların ve federasyonların da destekte bulunduğunu kaydeden Akın “Bu kampanyayı İstanbul’da bulunan derneklerimiz, vakıflarımız ve federasyonlarımız ile genişleteceğiz. Çerkezköy dışında Erzurum merkezde bulunan 5 okulu da bu kampanyaya dahil ettik. Eşyalarımız ve kırtasiye malzemelerimiz şuan itibariyle dernekte toplanıyor. Sonrasında belirlenen öğrencilere dağıtılacak. Çerkezköy Genç Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 2 bin öğrenciye ulaşmak istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10