Ordululardan Hamsi Şöleni

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Pazar günü saat 12.00'da dernek binasında Hamsi Şöleni düzenlendi. Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen etkinlikte

Çerkezköy 29.12.2014 17:35:00 0
Ordululardan Hamsi Şöleni

İLGİ YOĞUN OLDU

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hamsi Şöleni programına CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, 2014 AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, CHP’den Milletvekili Aday Adaylığı konuşulan Metin Dönmez, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Enver Bayram ve Ali Dede, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve İbrahim Aktürk, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DERNEĞİ SADECE ORDULULAR İÇİN KURMADIK

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rahmi Uzun, programda yaptığı konuşmada derneği 2 yıl önce kurduklarını anımsattı. Derneği sadece Ordulular için kurmadıklarını, tüm Çerkezköylülerin kaynaşmasını amaçladıklarını ifade eden Uzun “Çünkü biz Türkiyeliyiz” dedi. Amaçlarının, Türk olmak değil, Türkiyeli olabilmek olduğunu dile getiren Uzun “Derneği ilk kurduğumuz zamanlarda bazı sıkıntılar yaşadık. Derneğimize 3 ay ömür biçtiler. Bizim için tabela derneği dediler. Ne mutlu ki iyisiyle kötüsüyle iki koca yılı geride bıraktık” dedi. Uzun, kendilerinden daha iyi çalışacağını düşünen Orduluları da derneğe üye olmaya ve görev almaya çağırdı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de Karadenizlilerin çalışkan ve samimi olduğunu ifade etti. Karadenizlilerin Çerkezköy’e büyük katkılarının olduğunu ifade eden Yüceer “Dernekçilik siyasetten çok daha zor bir iştir. Çünkü dernekçilik gönüllülük esasına dayanır. Yürek işidir. Bu özellikler Ordulularda mevcuttur” dedi. Yüceer, üzerlerine düşen bir görev olursa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10