Çerkezköy yeni yıla hazır

2014 yılının bitmesine saatler kala Çerkezköy Kaymakamlığı Yılbaşı Gecesi için alınacak tedbirleri belirleyerek ilgili kurumlara gönderdi. Saray Kaymakamı Çerkezköy Kaymakam Vekili Hüseyin Öner i

Çerkezköy 30.12.2014 13:56:00 0
Çerkezköy yeni yıla hazır

AMBULANS VE İTFAİYE HAZIR BEKLEYECEK

Sağlık Grup Başkanlığı ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne gönderilen yazıda ise Yılbaşı Gecesi için koruyucu hekimlik uygulamasının arttırılarak yürütülmesi ve ambulansların sağlık ekipleriyle birlikte hizmete hazır olacak şekilde planlanması ve göreve hazır bir şekilde bekletilmesi istendi. Çerkezköy Belediyesi'ne gönderilen yazıda da İtfaiye teşkilatının 24 saat esasına göre göreve hazır bekletilmesi karaborsa ve fahiş fiyatların önüne geçilmesi için gerekli denetimlerin yapılması, su ve kanalizasyon gibi hizmetlerin aksamaması için bakım ve onarımları önceden tamamlanacak, meydana gelebilecek arızalara acilen müdahale edecek nöbetçi ekiplerin 24 saat esasına göre planlanması, tatil süresince vatandaşların ekmek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ekmek fabrikaları ve fırınların kapatılmamaları için gerekli tedbirlerin alınması istendi.

DAĞITIMIN AKSATILMAMASI İSTENDİ

Kaymakam Öner, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Şefliği'ne gönderdiği yazıda ise elektrik dağıtım sisteminde meydana gelebilecek arızalar ve muhtemel elektrik kesilmelerine karşı gerekli tedbirlerin alınarak hazır ekip bulundurulmasını istedi. PTT Çerkezköy Müdürlüğü'ne gönderilen yazıda ise posta gönderilerinin artışı nedeniyle dağıtımların aksatılmaması istendi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10