Çerkezköy kışa hazır

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak tüm tedbirlerin alındığını belirterek kışa hazır olduklarını söyledi.

Çerkezköy 30.12.2014 14:00:00 0
Çerkezköy kışa hazır

KIŞA HAZIRIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün basına yaptığı açıklamada Çerkezköy Belediyesi olarak kışa hazır olduklarını söyledi. Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı aylar öncesi tamamlayarak tedbirimizi aldık. Tüm olumsuzlukları da göz önüne alarak kötü hava koşullarına karşı gerekli önlemlerimizi ve malzemelerimizi alarak stokladık. Ekipmanlarımız ve ekiplerimizin de hangi bölgelerde görev yapacakları konusunda görevlendirmeler yapıldı. Buzlanmaya karşı da malzemelerimiz hazır ve yeterli durumdadır. Bu konuda sıkıntı yok. Halkımızın içi rahat olsun” dedi.

BÜYÜKŞEHİR DE KIŞI HAZIR

Başkan Vahap Akay, kış hazırlıkları konusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçelere gerekli ekipman ve malzeme yardımı yapacağını belirterek “Ayrıca Büyükşehir belediyemizin de ekipleri hazır durumda. Bu nedenle kötü hava koşulları ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma  nedeniylede sıkıntı yaşamayacağımızı ümit ediyorum. Gerek Çerkezköy Belediyesi olarak gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak kış hazırlığımız araç gereç ekipmanı ve görev yapacak ekiplerin nerelerde görev yapacakları konusunda her şey hazır” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10