Bu kez öğretmenler yarıştı

Bir süre önce Dekoratif Tabak Yarışması'nda öğrencilerin yarıştığı Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde bu kez öğretmenler yarıştı. Tatlı ve Yemek yarışmala

Çerkezköy 30.12.2014 16:13:00 0
Bu kez öğretmenler yarıştı

ÖNCE ÖĞRENCİLER, SONRA ÖĞRETMENLER

Dün saat 12.000-12.30 saatleri arasında düzenlenen yarışmada öğretmenler en güzel tatlıları yapmak için mücadele etti.  8 öğretmenin katıldığı yarışmada öğretmenler tarafından hazırlanan tabaklar, tabaklar zamanlama, görünüm ve lezzet kriterleri çerçevesinde değerlendirildi.

BİRİNCİ KIBRIS TATLISI OLDU

Ürünleri değerlendiren jüride Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenleri Hülya Güner, Suat Adıyaman, Taner Erişen ve Okul Müdür Yardımcısı Mervan Yıldız yer aldı. Okul öğretmenlerinden Meral Korkmaz Afşar, Sultan Tunç, Gonca Evci, Sibel Yüksel, Seda Doğan, Fatma Yurttapan, Müge Melis Kurban, Sadiye Çağlar ve Selin Tarakçı’nın yarıştığı yarışmada yarışırken, birinciliği Kıbrıs Tatlısı adlı tabağı ile Sibel Yüksel elde etti.

OKULUMUZUN TANITIMINI YAPIYORUZ

Okulun son dönemlerine gelinmesi nedeniyle hem öğretmenlere moral motivasyon kazandırmak hem de öğrencilerin eğlenmesine imkan hazırlayarak okulda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Talat Mutlu “Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi denince akla daha çok tekstil bölümü geliyor. Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü fazla bilinmiyor. Bu tür sosyal aktivitelerle hem Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü’nün hem de okulumuzun tanıtımını da yapıyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10