Yeni yılı huzurevinde karşıladılar

Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Tekirdağ Gençlik Merkezi işbirliği ile 'Yeni Yıla Huzurevinde Merhaba' etkinliği düzenledi.

Tekirdağ 1.01.2015 16:44:00 0
Yeni yılı huzurevinde karşıladılar

HEDİYELER VERDİLER

Etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Öğrenci Konseyi Başkanı Ersin Kocaman, N.K.Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri ile N.K.Ü Öğrenci Konseyi Öğrenci Temsilcileri katıldı. Etkinlikte Halkoyunları gösterisi, şiir dinletisi ve müzik eğlencesi gerçekleştirildi. Gençler kendilerinin yaptığı ebru sanatlarını yaşlıların ellerini öperek hediye etti.

KÖPRÜ KURABİLMEK ADINA ÖNEMLİ

Etkinliğin önemini vurgulayan N.K.Ü. Öğrenci Konseyi Başkanı Ersin Kocaman “Huzurevinde yaptığımız bu etkinlik biz gençler için yaşlılarımızla aramızda köprü kurabilmek adına büyük önem arz etmektedir. Konsey olarak gerek üniversitemizde gerekse Tekirdağ ve ilçelerinde sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vermekte ve toplum yararına olabilecek etkinliklerde bulunmaktayız. Bu etkinliğimiz bizim kaybetmeye başladığımız milli ve manevi değerlerimizi hatırlatıp Atasız ati olmaz diyerek yaşlılarımıza olan vefa duygusunu canlandırmada güzel bir örnek teşkil etmiştir. Biz gençler milli ve manevi değerlerimizi yaşayarak ve yaşatarak güçlü Türkiye yolunda aydınlık yarınlar için elimize aldığımız umut meşalesi ile büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarımıza yüklenmiş ve en iyi şekilde yerine getirebilmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Tüm bu duygu ve düşünceler ile bize destek veren kurumlarımıza, katılımcı arkadaşlarımıza ve en önemlisi de yaşlılarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyor teşekkür ediyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10