Karşılaşma öncesi kahvaltı verdi

Bizim Hafriyat sahibi ve 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Harun Uymaz tarafından Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor'a Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması öncesi kahvaltÄ?

5.01.2015 17:26:00 0
Karşılaşma öncesi kahvaltı verdi

BAŞARILAR DİLEDİ

Önceki gün Yalı Restaurantta gerçekleştirilen kahvaltının ardından konuşma gerçekleştiren Bizim Hafriyat sahibi Harun Uymaz” Süper Amatör Ligde başarılı bir şekilde yoluna devam eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’a kahvaltı vermek istedik. Temsilcimiz bu yıl Süper Amatör Ligde şampiyonluğu hedefliyor. Zorlu karşılaşma öncesi de oyuncularımızı kahvaltıda bir araya getirerek moral depolamalarını sağladık. Süper Amatör Ligde takımımıza sonsuz başarılar diliyoruz. Bütün iş adamlarını ve esnafımızı takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.  Aynı zamanda 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Harun Uymaz Çorlu Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncularla bir arada beraber olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Takıma verdiği kahvaltı için Harun Uyumaz’a teşekkür eden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın” Kulübümüze destek veren tüm esnafımız, iş adamlarımızın emekleri boşa çıkmayacaktır. Sezonu en iyi şekilde bitirmek için ellerimizden geleni yapacağız. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen herkese de sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Kahvaltının ardından toplu fotoğraf çekilirken, günün anısına 1911 Çerkezköyspor Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu tarafından Harun Uymaz’a atkı hediye edildi. 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10