Çerkezköy'ün gururuydu, Türkiye'nin gururu oldu

Çanakkale-Bursa karayolunun 10'ncu kilometresinde meydana gelen kazada, yaralılara üşümesin diye eldivenini veren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Yasin Pala, bu örnek davranış

Çerkezköy 5.01.2015 17:38:00 0
Çerkezköy

2003 2008 yıllarında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevinde iken sergilediği insani davranışlarla Çerkezköy’ün gururu olan ve ismi anıldığı her yerde “adam gibi adam” diyerek hatırlanan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Yasin Pala, Lâpseki’den Çanakkale'ye giderken yolda kar temizliği yapan iş makinesine arkadan çarparak kaza yapan 66 DK 055 plakalı otomobilde yaralanan yolcuların da hemen imdadına koşarak yaralılardan birisine de üşümesin diye o anki imkân dâhilinde eldivenini vererek tüm Türkiye’nin takdirini kazandı.

KAR TEMİZLEME MAKİNESİNE ÇARPMIŞTI

Olay, geçtiğimiz gün gece yarısı Lâpseki Çanakkale arasında meydana gelmişti ve Hüseyin Bilirol yönetimindeki 66 DK 055 plakalı otomobil, Çanakkale-Bursa karayolunun 10'ncu kilometresinde, yolda kar temizliği yapan iş makinesine arkadan çarpmıştı. Kazada sürücü Hüseyin Bilirol ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralanmış, kazanın ardından araçtan inemeyen 2 yolcuya ilk müdahaleleri otomobil içerisinde yapılmıştı. Sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılmış ve kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

TÜRKİYE’NİN GURURU OLDU

Bu kazada yaralılara üşümesin diye eldivenini veren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Yasin Pala, bu örnek davranışıyla Çerkezköy’ün gururu iken şimdi Türkiye’nin gururu oldu. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Yasin Pala 2003- 2008 yıllarında Çerkezköy’de Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri olarak görev yapmış ve bu zaman içerisinde halkın sevgisini ve takdirini kazanmıştı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10