2015 yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı

Süleymanpaşa Kaymakamlığı tarafından her hafta düzenlenen değerlendirme toplantıları bu hafta Trakya Gazeteciler Birliği Derneği'nde yapıldı.

Süleymanpaşa 7.01.2015 16:01:00 0
2015 yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı

PROTOKOL ÜYELERİ TANITILDI

Dün saat 10.00’da Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu başkanlığında yapılan toplantıda protokol üyeleri tanıtıldı. Her hafta değerlendirme toplantıları yaptıklarını ifade eden Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıçıroğlu “Biz Süleymanpaşa’daki daire müdür arkadaşlarımızla her hafta genellikle Çarşamba günleri toplantı yapıyoruz. Koordinasyon toplantılarımızda hangi dairemiz ne yapmış ve daire müdürlerimizin projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Mevzuatta yeni değişikler hakkında bilgi paylaşımı yapıyoruz. Yeni görevlerimizi kendi aramızdaki birliktelikleri değerlendiriyoruz. Bu hafta da 2015 yılının ilk değerlendirme toplantısını Trakya Gazeteciler Birliği Derneği’nde yapıyoruz. Daire müdürlerimizin tanıtılması hem basın açısından hem de vatandaşların doğru yerlere gitmesi açısından önemli” diye konuştu.

KICIROĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Toplantıya Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’nun yanı sıra Süleymanpaşa ilçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Keleş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Serhat Gün, İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, SGK Merkez Müdürü Mehmet Enes Erol, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ersin Bayraktar, İlçe Nüfus Müdürü Veysel Aydoğdu katıldı.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10