Proje Destek Ofisi'nden 3 proje

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün destek ve öncülüğünde 5 Kasım 2014 tarihinde kurulan Kapaklı Proje Destek Ofisi çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 7.01.2015 16:13:00 0
Proje Destek Ofisi

4 PROJE HAZIRLANDI

Kapaklı Proje Destek Ofisi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel’in proje koordinatörlüğünde 2 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve 1 Almanca Öğretmeninden oluşuyor. Ofis, kurulduğundan bu yana Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programına 3 projeyle başvurdu. Ayrıca Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü de 1 proje başvurusunda bulundu.

HİBE ALINACAK

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Zeka Oyunları ve Eğitici Eğitimi’ projesi ile, Kapaklı Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ Ofis Yazılımları ve Sunum Teknikleri’ projesiyle, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ‘Etkili İletişim Etkin Kurumlar’ projesiyle ve Kapaklı Emniyet Müdürlüğü de ‘Aile İçi Şiddet’ projesi ile başvuru yaptı. Yetkililer “Teknik Destek Programı projelerinin olumlu sonuçlanması durumunda Trakya Kalkınma Ajansından Teknik Destek Programı hibesi alınacak. Bu eğitimler sonucunda Kurumların insan kaynakları kapasitesinin geliştirilmesi hedefleniyor” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10