Emniyet müdüründen şoförlere ziyaret

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy'deki şoförlerin sıkıntılarını dinledi. Önceki gün Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğiâ€??

Çerkezköy 8.01.2015 10:28:00 0
Emniyet müdüründen şoförlere ziyaret

KORSANIN ÖNÜNE GEÇİLSİN

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Fikret Tanyeri “Servisçiler olarak mağdur durumdayız. Sıkıntıların bir an önce çözülmesini istiyoruz” dedi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarının haklı oldukları konularda kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden Tanyeri “Biz servisçiler olarak ne zaman başımız sıkışsa yada bir derdimiz olduğunda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bizlere her zaman yardımcı oldu ve bizlere yol gösterdi” dedi. Korsan çalışanlar konusunda sıkıntılarının olduğunu ifade eden Tanyeri, bunların önüne geçilmesini istedi.

ÇÖZECEK OLAN OKUME

Servisçilerin sıkıntılarını bildiğini söyleyen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “Şu an sizin tüm sıkıntılarınızı çözecek olan UKOME’dir. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte artık il içindeki tüm ulaşım hizmetlerinden Ulaşım ve Koordinasyon Kurulu (UKOME) Daire Başkanlığı’nın yetkili. Dolayısıyla artık toplu taşıma UKOME kontrolünde ve yetkisinde bulunduğunda bundan böyle tüm sorunlarımızda UKOME tarafından çözülecek” dedi.

DAHA SIK DENETİM YAPILMASINI İSTEDİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni de ziyaret etti. Ogan, Kooperatif Başkanı Ali Öztürk ve şoförler tarafından karşılandı. Hızla gelişerek büyüyen ve çok göç alan Çerkezköy’de artık ana yolların her tarafının park haline gelmesi ve özelliklede şehir içindeki durakların önüne araçların park etmesi nedeniyle yolcu indirip bindirirken zorluklar yaşadıklarını ifade eden Öztürk, bu konuda daha sık denetim yapılmasını istedi.

TRAFİK SORUNU YAŞANIYOR

Öztürk, “Bizler ilçemizde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan özel bir kooperatifiz. Her aracın duraklarda  kalkış saatleri ve güzergahları bellidir. Tüm araçlarımızı yeniledik ve hizmet kalitemizi de yükselttik. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün çalışmalarından da memnunuz” dedi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da “Çerkezköy hızla gelişerek büyüyor. Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması dolayısıyla, devamlı artan nüfusuna paralel olarak her geçen günde trafikte araç sayısı artıyor. İlçede park yeri olmaması nedeniyle cadde ve ara sokaklarda park sorunu yaşanıyor” dedi. Trafik akışını düzgün şekilde sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Ogan, ulaşım konusunun artık büyükşehire geçtiğini ve bu konunun büyükşehir tarafından çözüleceğini düşündüğünü belirtti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10