Ergene Belediye Meclisi toplandı

Ergene Belediyesi'nin Ocak ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Yoklama ve önergelerin görüşülmesinin ardından gündem

Ergene 9.01.2015 14:24:00 0
Ergene Belediye Meclisi toplandı

KOMİSYONA GÖNDERİLDİ

Zabıta Müdürlüğü’nün  2015 Yılı Zabıta Tembihnamesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün  302 sayılı yazısına konu olan evsel katı atık bedelinin uygulamasının ertelenmesi  hususu  görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne konu olan belediye hizmet alanına ve Sağlık Mahallesindeki Pazar alanına ait uygulamaların  imar planı tadilat teklifleri  oy birliğiyle kabul edilerek imar  komisyonuna gönderildi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Diğer gündem maddelerinde yer alan Cumhuriyet Mah. 26. Cadde isminin Şehit Er Engin ŞAHİN olarak değiştirilmesi ve ilçede ki amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılması hususları görüşülerek oy birliğiyle kabul edilerek  ilgili komisyonlara gönderildi. Toplantıda, Denetim Komisyonu üye sayısının belirlenmesine ilişkin kararlar alınarak, komisyonun üye sayısı 3 olarak oy birliğiyle kabul edilirken, Denetim Komisyonu Üyeleri gizli oy kullanımıyla seçildi. Gizli oylama sonucunda denetim komisyonu üyeleri  Selahaddin Arbağ, Salih Tıknas, Hasan Ergün olarak belirlendi. Ergene Belediye Meclisinin 2015 yılındaki aylık tatili Temmuz  ayı olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10