AK Parti basın mensuplarını ağırladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Dün saat 09.30'da Glory Area'da düzenlenen kahvaltıya

Çerkezköy 9.01.2015 15:51:00 0
AK Parti basın mensuplarını ağırladı

KUTSAL BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ

Kahvaltıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, ilçede görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensuplarının yaz, kış, yağmur, çamur demeden gece gündüz koşturarak halkı bilgilendirdiğini ifade eden Öge “Çok kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Gününüz kutlu olsun” dedi.

 

 

KALİTELİ VE TARAFSIZ YAYIN YAPIYORLAR

Gazeteciliğin heyecanlı bir meslek olduğunu söyleyen Öge, Çerkezköy’de kaliteli gazetecilik yapıldığını ifade etti. Her gün birçok yerel gazeteyi okuduğunu, ancak Çerkezköy’de yayımlanan gazetelerin hem haber yönünden hem de gazetecilik olarak çok daha kaliteli yayın yaptığını belirten Öge “Çerkezköy’de yayınlanan tüm gazeteler kaliteli  ve tarafsız şekilde yayın yapıyor” dedi.

NEDEN ÇIKARILDIKLARINI BİLMİYORUM

Çerkezköy Belediyesi tarafından bazı taşeron işçilerin işten çıkarılması konusunun sorulması üzerine de konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Neden çıkarıldıklarını bilmiyorum. Ama bu kış günü işten çıkarılmalarını uygun bulmuyorum” dedi. Bu konuda şuanda net bir şey söyleyemeyeceklerini dile getiren Öge “Nedenini araştırmamız ve bir dayanağa dayandırmamız lazım ki ona göre bir şey söyleyelim” dedi. Taşeron işçilerin yerine başka personellerin alınmasına da tepki gösteren Öge “Belediyeye personel alıyorsanız neden çıkarıyorsunuz. Biz bu arkadaşların mağdur olduklarını düşünüyoruz” dedi. İşten çıkarılanların bazılarının AK Parti üyesi olduğunu ve bunların partiden istifa etmeye zorlandığını iddia eden Öge “Gerçekten bu vahim bir durum. İşten çıkarılanların üye kayıtlarını araştıracağız” dedi. Önceki AK Partili Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde hiç toplu çıkarma olmadığını söyleyen Abdullah Öge, “10 yılda 10 kişi çıkarıldı. Onlar da yüz kızartıcı suç işlediği için çıkarıldı” dedi.  

KONGRE BUGÜN YAPILACAK

Bundan böyle basın mensupları ile daha sık bir araya gelmeyi planladıklarını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, cumartesi günü yapılacak olan kadın kolları kongresi ile ilgili de konuştu. İlçe Kadın Kolları’nda üç dönem seçilme şartının olmadığını belirten Öge “Kadın Kolları Başkanımız Nuran Yeşil devam etmeyeceğini açıkladı. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kadın kolları kongresinde Rüveyde Akbay ile seçime gideceğiz. Kadınlar içinde genç arkadaşlarımız var. Hepsine güveniyoruz” dedi. Öge, Kadın Kolları Kongresinin 10 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da Altınsaray Düğün Salonu’nda yapılacağını söyledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10