Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Hayrabolu'da

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Hayrabolu 9.01.2015 15:55:00 0
Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak Hayrabolu

MODEL OLUŞTURMA

Yörükler ve Kandamış Mahalleleri’ni ziyaret eden Albayrak, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. 252 mahalle 23 belde 11 ilçeye de ulaşması gerektiğini ifade eden Albayrak “İnsan odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde, hizmet felsefemizin temelini oluşturan insanlarımız için çalışıyoruz. Ancak sadece hizmet yapmak değil, vatandaşlarımıza gitmek, onlarla bir araya gelip dertleşmek, kaynaşmakta önemli. Ben Tekirdağ'ın ilk ve kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak benden sonra gelecek olan başkanlara örnek oluşturabilecek bir büyükşehir başkan modeli oluşturmanın gayretindeyim” dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Hayrabolu Büyükşehir Hizmet Binasında bazı Daire Başkanları, TESKİ Yetkilileri ve diğer yetkililerle toplantı yapan Albayrak, Hayrabolu’da Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Albayrak ayrıca Mezarlıklar, İtfaiye Zabıta, Tarım ve Fen İşlerinin Hayrabolu’daki çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Hayrabolu Belediyesi’nin çeşitli mahallelerinde başlattığı altyapı ve yol çalışmalarını inceleyen Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve diğer yetkililerden bilgiler aldı.  Albayrak  Hayrabolu Belediyesi’nin güzel çalışmaları için Başkan  Fehmi Altayoğlu’na teşekkür ederken “Kendisine Büyükşehir olarak her zaman gereken desteği vereceğiz” dedi.

KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Albayrak beraberindeki heyetle Hayrabolu Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti.  Kaymakam Tamer Orhan ile sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Albayrak “Artık her hafta 2-3 gün ilçelerimizde olacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasını da yapmak için hızla yol kat ettik. Bundan sonra her şey daha hızlı akacak ve hizmetler hızlı gelecek” dedi.

SİYASET SEÇİMDEN SONRA BİTTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu’da bulunan siyasi parti ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Hamdi Çetin, MHP İlçe Başkanı Alaattin Özgül, AK Parti İlçe Başkanı Ethem Çetin ve partililerle bir araya gelen Albayrak, “Siyaset artık seçimden sonra bitmiştir. Biz Büyükşehir Meclisinde de diğer arkadaşlarımızla beraber bir aile gibi olduk. Kararlarımızın çoğunu oybirliğiyle geçirdik. Hizmetin siyaseti olmaz, ben bize oy versin, vermesin herkesin başkanıyım. Herkese eşit hizmet için çalışacağız, hizmet süremizin son unda vaat ettiğimiz büyün hizmetleri tamamlamış olacağız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10