Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 12.01.2015 21:33:00 0
Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladılar

REKLAMA İHTİYACIMIZ YOK

Dün saat 10.00’da dernek binasında düzenlenen kahvaltıda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Derneği bu günlere getirmek için ekip olarak yılmadan çalıştıklarını ifade eden Çetinkaya “Bugünlere gelmemizde siz basınımızın da katkıları oldu. Kamuoyunda bazı çıkan dedikodu haberlerine göre bizlerin basında çok yer aldığımız eleştirildiğini duyuyoruz. Oysa bizler yönetim olarak hiç birimizin reklama ihtiyacı yok” dedi.

 

 

HER ZAMAN ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ

Dernek olarak her zaman eleştirilere açık olduklarını söyleyen Çetinkaya “Hiç kimseden saklımız gizlimiz yok. Yaptığımız tüm çalışmalar ortada” dedi. Hiçbir üyeyi mağdur etmediklerini, haklarını yasal çerçevede koruduklarını ifade eden Çetinkaya “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı görevini bırakmayı düşünüyorum. Göreve geldiğim yıldan bu yana gerçekleştirmek istediğim 4 projem vardı. Bunların en önemlilerinden ikisini gerçekleştirdim. Biri dernek binamızın olmasıydı. Bunu başardık. İkincisi sokağa çıkamayan engellilerimizin sokağa çıkmalarını sağlamak için elektrikli sandalye ve manuel sandalyeler tedarik ettik” dedi.

BURADAN KOPACAK DEĞİLİM

Bunların gerçekleşmesinde belediyenin büyük katkısı olduğunu ifade eden Çetinkaya “Ayrıca engellilerimizin  ihtiyaç sahibi olanlarına aile bütçelerine katkı sağlamaları için derneğimiz belediye ve simit fırınlarımızın işbirliğiyle simit arabaları alınarak ilçemizin belli noktalarında simit satışı yapmalarını sağladık” dedi. Başkanlığı bıraksa da her zaman arkadaşlarının yanında olacağını söyleyen Çetinkaya “Bu dernek bizim. Ben bıraktığım zaman buradan kopacak değilim” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10