AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Erdoğan seçildi

AK Parti'de Kapaklı Belde Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken, Kapaklı'nın ilçe olması ile birlikte bir süre de ilçe kadın kolları başkanlığını yürüten Se

Kapaklı 12.01.2015 21:36:00 0
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Erdoğan seçildi

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

Parti binasında düzenlenen Kadın Kolları Kongresine AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, T.Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Kadın Kolları Eski Başkanı Sevgi Aksoy, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

TEBRİK ETTİ

Kongrede konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, T.Ziyaeddin Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül ve İlçe Başkanı Salih Bezgin, partinin icrattlarından bahsederek, AK Parti’nin kadınlara verdiği öneme dikkat çekti. Konuşmaların ardından seçimlere geçilirken, seçimlere Nezahat Erdoğan’ın tek listesi ile gidildi. Kapaklı’da 2 dönem kadın kolları başkanlığı yapan Sevgi Aksoy, başkanlığa seçilen Nezahat Erdoğan’ı tebrik ederken, her zaman kendisinin yanında olacaklarını söyledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10