Büyükşehir Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının ilk toplantısını dün Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yaptı. Toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye

Tekirdağ 13.01.2015 16:53:00 0
Büyükşehir Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

BAŞBAKANIMIZI MEMNUNİYETLE KARŞILAYACAĞIZ

Mazeret dilekçeleri, yazılı soru önergeleri, belediyede norm ve kadrolara göre yapılan atamalar ve Tekirdağ’ın sorunlarının görüşülmesinin ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Haziran ayında genel seçimlerin yapılacağını anımsatarak tüm siyasi partilere başarılar diledi. MHP Tekirdağ İl Başkanlığına seçilen Enez Kaplan’ı da tebrik eden Albayrak “Onların da Tekirdağ için güzel çalışmalar yapmalarını diliyorum. Önümüzdeki pazar günü de Adalet ve Kalkınma Partisinin İl Kongresi var. Onlara da başarılar diliyorum. Sayın Başbakanımız Pazar günü burada olacaklar. Bizim de kendilerini büyük bir memnuniyetle karşılayacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Şimdiden kendilerine hoş geldin Tekirdağ’ımıza diyorum” dedi.

HİZMETLERDEN SADECE HALKIMIZ FAYDALANACAK

Başkan Albayrak, Büyükşehir meclisinin tarihi bir meclis olduğunu ifade ederek “Geldiğimiz noktaya kadar 9 toplantı yaptık. Beni de mutlu eden burada aldığımız kararların yüzde 90 ve 95’e yakınının oy birliğiyle alınmış olması. Ve aynı duygularımı ve dileklerimi 2015 yılında da Allah nasip ederse takip eden senelerde de böyle olacağı düşüncesiyle güzel çalışmalar diliyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, siyasi rant beklentilerinin olmadığı bir meclis olacağını ifade eden Albayrak “Hizmetlerden sadece ve sadece halkımız faydalanacak” dedi.

ÇOK CİDDİ SORUNLARI VAR

Tekirdağ’ın çok ciddi sorunları olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, özellikle 2015 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak haftanın iki günü merkezde veya iki ve üç günü dışarıda tam gün çalışacağını belirtti. Perşembe günü de Marmara Ereğlisi Belediyesi’ni ziyaret edeceğini dile getiren Albayrak “Tüm milletvekillerimizi arıyorum Tekirdağ’ın sorunları için. Ankara’ya gittiğimizde tüm milletvekillerimiz dolaşacağız, gezeceğiz. Herkesten bu konuda taşın altına ellerini koymalarını istiyoruz. Bütün siyasi partilerden mevcut 60 meclis üyemizin de birlik ve beraberlik çerçevesi içerisinde aynı çalışmaları yaptıklarını görüyorum. Bu umutlarla, 2015 yılının Tekirdağ’ımız için halkımız için güzel çalışmalara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10