Altın madalyalı sporcu Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Mersin'de gerçekleşen Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Bedensel Engelliler Milli Takım seçmelerinde 4 altın madalya kazanan Özge Üstün, kendisine sahip çıkan ve yardımda bulunan tek ki?

Bölgede Gündem 15.01.2015 17:18:00 0
Altın madalyalı sporcu Başkan Gürkan

Edirne Belediye Başkanlığı Nikah Salonu’nda gerçekleşen teşekkür ziyaretine, bedensel engelli yüzücü Özge Üstün ve ailesi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Hakan İşcan  ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

“YÜZME EN ÖZGÜR OLDUĞUM YER”

27-28 Aralık tarihlerinde Mersin’de gerçekleşen Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasında 4 farklı kategoride 4 altın madalya kazandığını belirten bedensel engelli yüzücümüz Özge Üstün, “Müsabakalarda çok zorlanmadım aslında. Heyecan vardı her zaman ki gibi çünkü çok önemli bir yarıştı benim için. İnşallah önümüzdeki yarışlar daha da iyi olacak. Her zamanki gibi yine madalyalarla döneceğim. Ben kendime inanıyorum, büyüklerimin de desteği ile el ele vererek, bu işi başarmak istiyorum. Çünkü bu yola baş koydum. Ölene kadar da devam edeceğim. Çünkü ben yüzmeyi çok seviyorum. Yüzünce kendimi özgür hissediyorum” dedi.

GÜRKAN’dan BAŞKA DESTEKÇİ YOK

Özge Yavaş en önemli beklentisinin manevi destek olduğunu ama maddi destekte bulunacakların da işini kolaylaştıracağını belirterek kendisine destekte bulunanlara ithafen “Gençlik Spor Bakanlığımız ve Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a teşekkür ediyorum” deyince. Annesi de “Bakanlıktan bir destek gelmedi ki kızım” diye uyarınca Özge gayet mütevazı bir şekilde “Olsun anne, söz verdiler ya” diye yanıt verdi.Özge Üstün ayrıca bir soru üzerine en büyük hedefinin engelliler üzerindeki yanlış düşünceleri yok etmek olduğunu ifade etti.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da, Özge Üstün’ü kazanmış olduğu madalyalardan dolayı tebrik ederek, “Belediye olarak diğer tüm sporcularımıza olduğu gibi Özge’ye de desteklerimiz devam edecek. Özge’yi çok seviyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10