Yıldız: 2015 seçimlerinden başarı ile çıkacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ l Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ 16.01.2015 12:43:00 0
Yıldız: 2015 seçimlerinden başarı ile çıkacağız

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Toplantıya CHP PM Üyesi ve Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediyesi Başkan Vekili Halil Başaran, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Belediye Eski Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin ile partililer katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantıda bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hoşgörü, birlik ve beraberlik olduğu sürece başarının mutlak olduğunu belirterek, “Her anımızı dolu dolu geçirerek genel seçimlere odaklanmamız gerekiyor. Örgütümüz ile birlikte hep birlikte çalışarak 2014’te Tekirdağ’da yaşadığımız başarıyı genel seçimlerde de yaşayacağımıza inanıyorum. Örgütümüze çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

DEĞERLENDİRMEDE BULUNDULAR

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü seçimlerle ilgili konuşurken, Ordu Milletvekili İdris Yıldız da ülke ve Tekirdağ gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Paris’teki saldırının Türkiye’de de kınandığını belirten milletvekili Yıldız, "Cumhuriyet Halk Partisi tüm insanlık dışı saldırıların karşısındayız. 7 Ocak Çarşamba günü Paris’te Charli Hebdo dergisine düzenlenen insanlık dışı saldırı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de esefle karşılanmış, terörün karanlık yüzü bir kez daha 5 kıtayı etkisi altına almıştır” dedi.

ÇOK TALİHSİZ BİR DURUM

Bu saldırıdan sonra faillerinin yakalanması, sorumlu tutulan terör örgütlerinin izinin sürülmesi aşamasında Türkiye’nin teröristler için bir geçiş ülkesi özelliği taşıdığı kanısının öne çıktığını ifade eden Yıldız “Bu kanı terör belasıyla sürekli yüz yüze gelen ülkemiz için çok tahlisiz bir durumdur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hangi coğrafyada işlenirse işlensin, kim yaparsa yapsın, hedefi ne olursa olsun terörün her türlüsüne ‘hayır’ diyoruz. Hükümeti bu konuda daha duyarlı olmaya özenle davet ediyoruz” diye konuştu.

EKONOMİYE BAKIŞ DEĞİŞECEK

CHP iktidarında ekonomiye bakışın değişeceğini iddia eden Yıldız ifade ederek, "Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren gelen iktidarlar Adalet ve Kalkınma Partisi dışındaki iktidarlar Türkiye’nin uluslararası anlamdaki saygınlığına gölge düşürmemeye büyük özen gösterdiler. CHP iktidarında Türkiye adı teröre destek tartışmalarıyla anılan ülke olmaktan çıkacak yurtta sulh cihanda sulh ilkesi başlıca yol haritamız olacaktır. CHP iktidarında ekonomiye bakış temelden değiştirilip tüketim ve borç ekonomisinden üretim ekonomisine geçilecektir” dedi.

 

Yeni yeni hazırlanan programda kredi kartı borçlarını, banka kredileri konularında gerçek anlamda projeler üretilerek çözüm projesi ile haklın karşısına çıkacaklarını söyleyen Yıldız “Sanayide ve tarımda Ar-Ge'ye dayalı yeni bir büyüme hamlesine geçilecek artan refahın halkla paylaşımına geçilecektir. Ekonomik büyümenin yanında Türkiye’nin insanı gelişmişlik endeksinde uygar uluslar düzeyine çıkartmak için gerekli çabalar gösterilecektir. Tartışmayı değil barışmayı hedefliyoruz. En önemlisi de ülkenin geleceği için yatırım yapmayı olduğu kadar üreterek halkın yararına bir şeyler yapmak amacıyla birlikteliği sağlayacağız. Parti içerisinde de gerçekleştireceğimiz bu birliktelikle 2015 seçimlerinden hep beraber başarı ile çıkacağız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10