Gülerçin'den gülümseten destek

Teknoloji Öğretmenleri Ali Alan ve Neslihan çakan önderliğinde başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 3 yılda 150 kilogram kapak toplayan Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Bilim ve Teknoloji

Çerkezköy 16.01.2015 16:09:00 0
Gülerçin

BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK

Öğrencilerle birlikte 3 yıl önce başlattıkları plastik mavi kapak kampanyası kapsamında 150 kilogram mavi kapak topladıklarını ifade eden Özel Gülerçin Koleji Bilim ve Teknoloji Öğretmenleri Ali Alan ve Neslihan Çakan “Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan sakat bir kardeşimizin ihtiyacının karşılanması amacıyla bu kampanyayı başlattık” dedi. Kampanyanın başarılı olmasında öğrencilerin büyük payının olduğunu söyleyen Alan ve Çakan “Öncelikle Bilim ve Teknoloji öğrencilerimize ve bu kampanya sürecinde katkı sağlayan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamız bundan böyle de devam edecek” dedi.

DUYARLI OLMALARI BİZLERİ MUTLU ETTİ

Kapakları teslim alan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Sekreteri Hülya Metin de “Bu tür kampanyalarda öğrencilerimizin duyarlı olması bizleri çok mutlu ediyor” dedi. Gülerçin Koleji’nin daha önce de derneğe mavi kapak teslim ettiğini ifade eden Metin “Bu kampanya sayesinde de topladıkları yaklaşık 150 kilogram mavi kapak ile katkı sağlamaları bizleri sevindirdi. Gülerçin Koleji öğretmelerimize ve öğrencilerine bu duyarlılıkları nedeniyle dernek yönetimimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

SANDALYE OLARAK GERİ DÖNSÜN

Toplanan mavi kapaklar ile tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine verdiklerini söyleyen Metin “Evlerinizde de mutlaka mavi kapakları biriktirin ve derneğimize getirin. İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye olarak geri dönsün” dedi.

YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Türkiye sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Saymanı Gülşen Civan da, “Bu tür kampanyaların ilçemizde çoğalmasını temenni ediyoruz. Çünkü mavi kapaklar geri dönüşümlerinde tekerlekli sandalye ile sakat kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyor” dedi.

YENİDEN DOĞDUM

Gülerçin Koleji öğrencilerinin daha önce derneğe verdikleri mavi kapaklarla temin edilen tekerlekli sandalye de Gülerçin öğrencileri ve öğretmenlerle birlikte 32 yaşındaki engelli Özlem Gündoğdu’ya teslim edildi. Kavuştuğu bu tekerlekli sandalye sayesinde yeniden doğduğunu söyleyen Gündoğdu “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ne kadar mutlu olduğumu sizlere tarif edemem. İyi ki varsınız” dedi.

 KAMPANYAYI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Gülerçin koleji öğrencileri de düzenledikleri plastik mavi kapak kampanyası ile topladıkları kapakların geri dönüşümü ile sakatların yaşamlarının kolaylaştığını gözleriyle gördükten sonra mavi kapak kampanyasını sürdürme kararında olduklarını ve çok daha fazla mavi kapak toplamak için çalışacaklarını belirtti. Öğrenciler, “Gerçekten kampanyamızın çok güzel ve yaşamsal yarar sağladığını gördük. Artık bu kampanyanın okulumuzda bizlerden sonra da yıllarca devam etmesini  sağlayacağız” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10