Geri dönüşüm fabrikası alevlere teslim oldu

Kapaklı Karaağaç Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde faaliyet gösteren geri dönüşüm firmasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, firmanın yanınd

Kapaklı 17.01.2015 13:09:00 0
Geri dönüşüm fabrikası alevlere teslim oldu

Karaağaç Mahallesi Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan Eyüpoğlu geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

 

 

YANGIN ÇIKTI

Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Eyüpoğlu geri dönüşüm fabrikası alevlere teslim oldu. Dün saat 12.00’de Mehmet Ali Eyüpoğlu’na ait geri dönüşüm fabrikasından patlama sesini ve dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Gökyüzüne yükselen siyah dumanların yaklaşık 5 kilometre mesafedeki kent merkezinden de görüldüğü yangına Büyükşehir Belediyesi ile çevre ilçelerdeki itfaiyeler müdahalede bulundu. Kontrol altına alınamayan yangın fabrikanın hemen yanında bulunan üç katlı apartmana da sıçradı.

 

 

BİR KİŞİ YARALANDI

Tesislerin çevresinde Jandarma ve Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen tesis sahibi Mehmet Ali Eyüpoğlu ve apartman sahibi Nasır Adıyaman üzgün şekilde söndürme çalışmalarını izledi. Alevlere teslim olan geri dönüşüm fabrikasında patlama sesleri gelirken, parfüm tüpleri de çevreye saçıldı. Patlama esnasında işyerinde bulunan yüzüne isabet parfüm kutusu ile yaralanan 28 yaşındaki Adem Oral ise olay yerine gelen ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Geri dönüşüm fabrikasına ayrı ayrı noktalarda itfaiye tarafından müdahale edilen ve kontrol edilemeyen yangın için İstanbul'dan yangın söndürme helikopteri istendi.  

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10