1911 Çerkezköyspor salonda hazırlanıyor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ikinci devre hazırlıklarını salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Suat Akdereli yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular ?

18.01.2015 19:06:00 0
1911 Çerkezköyspor salonda hazırlanıyor

SALONDA ÇALIŞTILAR

Çerkezköy’de çalışmalarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, teknik direktör Suat Akdereli yönetiminde salonda başlattığı antrenmanı sahada bitirdi. Isınma hareketleri sonrası ağırlık çalışmasıyla başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra iki gruba ayrılıp birer saat aralıklarla çalıştılar. Spor salonunda yapılan idmanda futbolcular 6 farklı istasyonda adale çalışmasının ardından antrenmanı bitirdiler.

“EN İYİ ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ”

İkinci devre hazırlıklarına Pazartesi günü itibariyle başladıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ İkinci devre hazırlıklarımıza başladık. Günde çift antrenman yapıyoruz. İlk olarak sabah saatlerinde spor salonunda çalıştıktan sonra öğleden sonraki antrenmanı ise Veliköy Sahası’nda gerçekleştiriyoruz. İkinci devreye en iyi şekilde girmek için çalışmalarımızı da sürdüreceğiz” diye konuştu.

TRANSFERLER OLACAK

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Akdereli “ siyahi oyuncularımız aziz ve Caşh denenmek üzere takıma katıldılar. Aziz hafta içi oynadığımız Saray Belediyespor karşılaşmasında iki gol kaydetti. Eksik gördüğümüz mevkilere almak istediğimiz oyuncular var. Hazırlık maçlarında takıma yeni denenmek üzere katılan oyuncularımızı değerlendiriyoruz. Eksik mevkilerimize gereken transferler yapılacak. Bununla ilgili transfer komitemiz gerekli çalışmaları yapıyor” dedi.

“OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Takımın spor salonundaki antrenmanını takip eden 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu “ Takımımız ikinci devre hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla başladı. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız olacak. Transfer çalışmalarımızı da aralıksız olarak sürdürüyoruz. İlk etapta orta saha, sol bek ve santrafor transferini yakın bir zaman içinde bitirmeye çalışacağız. 1911 Çerkezköyspor olarak rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkını kapatıp sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Yönetim olarak bütün futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10