Bu kez ana yemekler yarıştı

Bir süre önce dekoratif tabak yarışması ve tatlı yarışmasının düzenlendiği Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bu kez de 'Ana yemek' kategorisinde yarı

Çerkezköy 22.01.2015 20:06:00 0
Bu kez ana yemekler yarıştı

BİR YARIŞMA DAHA

Dün saat 12.00’da düzenlenen yarışmaya 6 öğretmen katıldı. Jüri üyeleri, hazırlanan yemekleri, zamanlama, görünüm ve lezzet kriterleri çerçevesinde değerlendirmeye tabi tuttu. Okul yetkilileri “30 Aralık tarihinde yapılan tatlı yarışmasının ardından 31 Aralık 2014’te düzenlenmesi planlanan ‘Ana yemek’ yarışması hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti” dedi.

6 YEMEĞİ DEĞERLENDİRDİLER

Yarışmanın jürisinde Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Taner Erişen, Suat Adıyaman, Okul Müdür Yardımcısı Abdullah Köleli ve Nuray Törnük yer aldı. Jüri, ‘Ustanın Kebabı’, ‘Canım Ciğerim’, ‘Saklı Cennet’, ‘Mantı’, ‘Soya Soslu Somon’, ‘Canımın İçi’ adlı yemekleri değerlendirdi.

 

 

KUPA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yarışmada Osman Güner’in hazırladığı ‘Canımın İçi’ adlı ana yemek 370 puanla birinci olurken, yemekte birinci olan Güner, kupa ile ödüllendirildi. Daha önce yapılan ‘Tatlı yarışması’nda Kıbrıs tatlısı ile birinci olan öğretmenlerden Sibel Yüksel’e de birincilik kupası takdim edildi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10