Büyük açılış bugün

Somali'de Mogadişu Havalimanı'nın işletmeciliğini üstlenen Favori Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Mogadişu Havaalanı'nın açılÄ?

22.01.2015 20:27:00 0
Büyük açılış bugün

Havalimanı’nın açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğlen saatlerinde Somali’de Türk heyetinin de kaldığı bir otele yapılan bombalı saldırıya rağmen Somali ziyaretini ertelemedi.

BEKLENEN GÜN GELDİ ÇATTI

 Favori Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, bir Ankara ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a işletmeciliğini üstlendiği Mogadişu Havalimanı’ndan bahsetmiş ve açılışını da kendisinin yapmasını istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da açılışa katılacağını belirtmişti. Beklenen gün geldi çattı. Favori Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın işletmeciliğini üstlendiği Mogadişu Havaalanı’nın resmi açılışı bugün yapılacak. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra aralarında Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem’in de bulunduğu çok sayıda davetli de katılacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10