Yemekistan yeni yerinde hizmette

Yıllardır Çerkezköy eski otogarın karşısında çorba çeşitlerinden sulu yemek çeşitlerine, ızgara çeşitlerinden döner çeşitlerine kadar onlarca lezzeti müşterilerinin damak tadına sunan Yeme

Çerkezköy 23.01.2015 20:08:00 0
Yemekistan yeni yerinde hizmette

YENİ YERİNE TAŞINDI

Çerkezköy Eski Otogarı’nın karşısında 6 yıldır hizmet veren Yemekistan, Gazi Osman Paşa Mahallesi Güveniş Caddesi No:4/B adresinde hizmet vermeye başladı. Dün saat 13.30’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna ile çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞ YAPILDI

Açılış öncesi konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “İşletme sahibi Aydın Kızılarslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. İnşallah Çerkezköy için örnek işletmelerden birisi olur. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından protokol üyeleri işletmenin açılış kurdelesini keserken, davetlilere ikramlarda bulunuldu. Çerkezköy’e uzun yıllardır güzel yüzlü ve kaliteli hizmet verdiklerini kaydeden İşletme sahibi Aydın Kızılarslan da “İşletmemizde çorba çeşitleri, sulu yemekler, ev yemekleri, ızgara çeşitleri, Akçaabat köfte, yaprak et döner gibi lezzetleri sunuyoruz. Ayrıca günlük tatlılarımız da mevcut. Lezzetin vazgeçilmez yeri olan Yemekistan’da Çerkezköy halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10