Öğrenciler için tatil başladı

Kapaklı'da 15 bin 500 öğrenci ve 626 öğretmen dün düzenlenen karne törenlerinin ardından yarı yıl tatiline girdi. Kapaklı'da dün saat 10.00'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Kapaklı 23.01.2015 20:10:00 0
Öğrenciler için tatil başladı

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaağanoğlu, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, İlçe Müftüsü İhsan Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı törende öğrenciler karnelerini protokol üyelerinin elinden aldı. Beraberindekilerle birlikte 4 sınıfta öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, öğrencileri tebrik etti.

KARNELERİNİ DAĞITTI

2/H şubesinde öğrencilere karne dağıtan Gürbüz’ü öğrenciler çiçekle karşıladı. 3/H, 1/V ve 4/E şubelerinde de öğrencilere karnelerini dağıtan Gürbüz, öğrencilerin 15 günlük tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaağanoğlu, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya da öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrenciler hazırladıkları karne taşıyıcıları ile beğeni toplarken, 3. Sınıf öğrencileri de karne koruyucularının kapaklarını öğretmenleri ile çekilen fotoğrafları ile renklendirdi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10