'Kapımız esnafa açık' protokolü yenilendi

Çerkezköy Şekerbank Şubesi ,Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile dün düzenlenen program ile "Kapımız Esnafa Açık" protokolünü yeniledi.

Çerkezköy 23.01.2015 20:24:00 0

PROTOKOL İMZALANDI

Şekerbank, düzenlenen bir törenle Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile geçtiğimiz yıl imzalamış olduğu “Kapımız Esnafa Açık” protokolünü yeniledi. Çerkezköy Şubesi’ni kapsayacak protokol; Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ arasında imzalandı. ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu ile tüketiciler her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirilerek esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

“YENİ ÜRÜNLER SUNUYORUZ”

“Kapımız Esnafa Açık” protokolünün imza töreninde bir konuşma yapan Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Esra Yalçın, Kapımız Esnafa Açık projesinin ‘Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim, siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın, kapıları hep açık kalsın’ mesajı ile başladığını belirtti. Kampanyaları kapsamında tüketicileri mahalle esnafından alışveriş yapmaya yönlendirdiklerini ve bu alandaki çalışmalarının devam ettiğini belirten Esra Yalçın, ‘Açık’ platformu ile esnafın işlerini kolaylaştıracak, onların rekabetsel avantajlarını artıracak ve onları teknolojiye, değişime açacak yeni ürünler sunduklarını ifade etti.

 “ESNAF GÜNÜ İLAN ETTİK”

Esnafın, mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki önemine vurgu yapan Esra Yalçın,“450 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak, esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz. Her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz. Her ayın 15’inde bu çağrımızı yineliyoruz. Her ayın 15’ini ‘Esnaf Günü’ ilan ediyoruz. Bütün enerjimizle, saha ekiplerimizle bu misyonu yerine getirerek, esnafımızı ve ülkemiz ekonomisini destekleyeceğiz” diye konuştu.

“PROJEYİ DESTEKLİYORUZ”

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ da, esnaf kesimini ekonominin can damarı olarak nitelendirdi. Esnafın gerçekleştirdiği üretimle de ekonomik büyümeye, sosyal hayata ve istihdama önemli bir katkı sağlayarak ekonomide istikrarın sürdürülmesinde önemli rolü olduğunu söyleyen Bozdağ “Esnaf ve sanatkârlarımızın finansal ihtiyaçlarını karşılayarak, dükkânlarının kapısının açık kalmasını hedefleyen “Kapımız Esnafa Açık” projesini, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak destekliyor ve ekonominin üreten bu büyük kesimini kucaklayarak Türkiye genelinde hayata geçiren Şekerbank’ı kutluyorum” dedi. Bozdağ, tüm üyeler ile birlikte bu projeyi bölgede en iyi şekilde uygulamaya hazır olduklarını belirtti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10