Eşini bıçaklayan koca tutuklandı

Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesi'nde 16 yıllık eşi Saniye Ulukaya'yı yatakta bıçakla öldürdüğü iddiasıyla mahkemeye sevk edilen Yaşar Ulukaya, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kapaklı 26.01.2015 15:27:00 0
Eşini bıçaklayan koca tutuklandı

JANDARMAYA TESLİM OLDU

İddiaya göre Yaşar Ulukaya, 2 çocuk annesi eşi Saniye Ulukaya ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre sabaha karşı yataktan kalkan Yaşar Ulukaya, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile döndüğü yatak odasında uyuyan eşi Saniye Ulukaya'nın ağzını eliyle kapattıktan sonra 4 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından evden uzaklaşan Yaşar Ulukaya, bir süre sonra Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu.

 

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Saniye Ulukaya olay yerinde hayatını kaybetti. Saniye Ulukaya'nın cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayı haber alarak eve gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi.

 

 

CEZAEVİNE KONULDU

Jandarmadaki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Yaşar Ulukaya, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu tarafından yapılan sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Ulukaya, 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak, Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10