Kültür ve Sanat Derneği'nin temelleri atıldı

Çorlu Kültür Sanat Derneği tarafından Ergene Belediyesi'nin destekleriyle organize edilen Grup Veteranlar konseri ilgi gördü.

Ergene 27.01.2015 14:33:00 0
Kültür ve Sanat Derneği

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Grup, dinleyicilere unutulmaz bir nostalji gecesi yaşattı. Pervane şarkısıyla konserine başlayan Veteranlar Grubu  nostaljik şarkılarla konserine devam etti. Konser arasında Karadeniz horon ekibinin dansı dinleyicilere görsel şölen yaşattı. Grup Veteranlar, dostluğun kardeşliğin temsili olan barış şarkıları da seslendirdi. Yaklaşık üç saat süren konser sonunda dinleyiciler Grup Veteranlar Grubunu ayakta alkışladı. Konsere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, meclis üyeleri,  muhtarlar, Ergene ve Çorlu’nun Kültür ve Sanat Derneği üyeleri ve çok sayıda dinleyici katıldı.

 

 

DERNEK MÜJDESİ VERDİ

Gecede konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Sanatın ve sanatçının her daim destekçisi olarak yapılan bu tür organizasyonlara aracı olup Ergene bünyesinde bu tür muhteşem ve görkemli organizasyonların yapılmasını devam ettirmek adına Ergene Kültür ve Sanat Derneği’nin kurulduğunu siz değerli davetlilere açıklamanın heyecanını yaşıyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10