Büyükşehirden Çerkezköy'e otobüs durağı takviyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi'nin tespit ettiği 4 noktaya toplam 5 adet yeni otobüs durağı koydu.

Çerkezköy 27.01.2015 18:12:00 0
Büyükşehirden Çerkezköy

4 NOKTA BELİRLENDİ

Çerkezköy Belediyesi, 2015 yılı içerisinde 20 adet modern otobüs durağı koyarken, ardından tespit ettiği 4 noktaya da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 adet otobüs durağı daha koydurdu. Namık Kemal Bulvarı Kapalı Spor Salonu’nun olduğu bölgeye 2 adet, Namık Kemal Bulvarı Bahçeli Camii’nin olduğu bölgeye bir adet, Kızılpınar Kahveler Durağı’nın olduğu bölgeye 1 adet, Kızılpınar’ın Çerkezköy girişine 1 adet olmak üzere toplam 5 adet yeni otobüs durağı konuldu.

SAYI 25’E ÇIKTI

Vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda yeni otobüs durakları koyduklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Daha önce ilçemizin muhtelif bölgelerine toplam 20 adet yeni otobüs durağı koymuştuk. Son konulan modern duraklar ile bu sayı 25’e çıktı. Oldukça modern ve şık olan otobüs duraklarında vatandaşlarımızın kışın yağmur ve kardan, yazın ise güneş ışının korunacak” dedi.

YENİ DURAKLAR GELECEK

Vatandaşa hizmet odaklı Belediyecilik anlayışı çerçevesinde tüm yatırımları vatandaşın refah ve mutluluğu için yaptıklarını söyleyen Akay “Önümüzdeki günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden yeni duraklar alacağız ve onların da montajı yapılacak” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10