Depreme karşı hazırlıklı olalım

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Tekirdağ'da deprem tehlikesi, riski ve afete hazırlık' konulu panel düzenlenecek.

Tekirdağ 28.01.2015 13:42:00 0
Depreme karşı hazırlıklı olalım

UZMANLAR KATILACAK

12 Şubat Perşembe günü saat 14.00'da Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Erdik, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Şafak, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülüm Tanırcan, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Ana Bilim Dalı Uzman Araştırmacı Dr. Can Zülfikar ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat katılacak.

DEPREM RİSK ANALİZLERİ MASAYA YATIRILACAK

Panelde ‘Deprem risk analizleri ve yapılması gerekenler’, ‘Marmara Bölgesi’nde deprem erken uyarı çalışmaları’, ‘Kuvvetli yer hareketi simülasyonları ve deprem eğitim aktiviteleri’, ‘Kritik tesislerde deprem risk azaltım sistemleri’ ve ‘Tekirdağ çevresinin depremselliği ve Marmara deprem izleme ağının gelişimi’ konuları masaya yatırılacak.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10