"Çerkezköy'ün adını dünyaya duyurdu"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından önceki akşam saat 19.00'da Parıltım Restaurant'ta birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 28.01.2015 15:48:00 0

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Yemeğe Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Meclis Üyeleri, Meclis Komite Başkanları ve Oda personeli katıldı.   Yemekte konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, yönetim, üyeler ve personelle birlikte uyum içinde çalışan bir oda olduklarını söyledi.

MEYVELERİNİ TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞIZ

Bu sayede üyelere en kaliteli hizmeti vermeye çalıştıklarını söyleyen Ülker, odanın 2014 yılında Akredite Oda olduğunu, bunun meyvelerini bundan sonraki süreçte toplamaya başlayacaklarını söyledi. Somali’de Aden Abdullae Hava Limanı işletmeciliğini üstlenen ve geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla büyük bir açılış yapan Süleyman Kozuva’yı tebrik eden Ülker, Süleyman Kozuva’nın, Çerkezköy’ün adını tüm dünyaya duyurarak gurur kaynakları olduğunu belirtti. . 

 

 

PASTALI KUTLAMA

Yemeğin sonunda ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya sürpriz yapıldı. ÇTSO Meclis Üyesi Mehmet Danyeli, Somali’deki başarılarından dolayı Süleyman Kozuva için pastalı kutlama yaparken, Kozuva, sürpriz karşısında duygulu anlar yaşadı. Herkese teşekkür eden Kozuva, Taha Ülker ve Mehmet Danyeli ile birlikte kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10