AK Parti Çerkezköy koordinatörünü belirledi

Bir süre önce yapılan AK Parti Tekirdağ 5.Olağan Kongresi'nin ardından göreve gelen Ahmet Akçay başkanlığındaki yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımÄ?

Tekirdağ 29.01.2015 14:18:00 0
AK Parti Çerkezköy koordinatörünü belirledi

SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

AK Parti’nin Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde çalışmalarına hız verdiğini belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, “Biz de bu minvalde kongre sonrası İl yönetimi olarak görev dağılımını yaptık. İl kadromuz ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte seçimlere en hızlı şekilde çalışıyoruz. Halkımızdan bu seçimlerde de destek istiyoruz” dedi.  ve kadrolarımızla seçime hazır olduğumuzu gösteriyoruz” dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Yapılan görev dağılımının ardından Hukuk İşleri Başkanlığına Ali Gümüş, Teşkilat Başkanlığına Zeynel Şen, Seçim İşleri Başkanlığına Ömer Polat, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Aytekin Öklü, Dış İlişkiler Başkanlığına Sadık Baş, Sosyal İşler Başkanlığına Hamdi Şılga, Yerel Yönetimler Başkanlığına Metin Zorba, Ekonomik İşler Başkanlığına Galip Öge, Halkla İlişkiler Başkanlığına Burçak Dönmez, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Şükrü Akçaoğlu, Ar-Ge Başkanlığına Mustafa Çetin, İl Genel Sekreterliğine Nagihan Bayol getirildi.

İLÇE KOORDİNATÖRLERİ DE BELİRLENDİ

AK Parti ilçe koordinatörlerini de belirledi. Çorlu koordinatörlüğüne Adnan Arsu, Süleymanpaşa koordinatörlüğüne İsmail Varlık, Çerkezköy koordinatörlüğüne İlyas Küp, Kapaklı koordinatörlüğüne Mahmut Yağbasan, Ergene koordinatörlüğüne Bülent Değirmenci, Malkara koordinatörlüğüne Mithat Saygı, Saray koordinatörlüğüne Sedat Fazlıoğlu, Hayrabolu koordinatörlüğüne Ziya Ekiciler, Şarköy koordinatörlüğüne Abdullah İktu, Muratlı koordinatörlüğüne Şükrü Avcı ve Marmaraereğlisi koordinatörlüğüne de Hüseyin Sivri getirildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10