Vergi ödemelerinde son gün 2 Şubat

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karar gereği şehir merkezinde bulunan ana arterler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Ana arterlerde reklam tabelası bulunan işyerlerinin ödemelerin

Çorlu 30.01.2015 15:51:00 0
Vergi ödemelerinde son gün 2 Şubat

VEZNELERE ÖDENECEK

Belediyeler Kanunu gereğince, Çorlu Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan bulvar, cadde ve sokaklarda reklam tabelaları bulunan işyerlerinin 2 Şubat 2015 tarihine kadar ilan ve reklam vergilerini ödemeleri gerektiğini ifade eden Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya “İşyeri ve işletme sahiplerinin, işyeri ve işletmelerine ait tabelalar ve ilan panoları için verecekleri beyannameler ve ödeyecekleri vergiler konusunda ileride karşılaşılması muhtemel sorunların en aza indirilmesi ve mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla, İlan Reklam Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları gerekiyor. Çorlu Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan alanlarda ışıklı, ışıksız tabela ve reklam panosu, bez afiş asanlar, el ilanı dağıtanlar ve ticari taşıtlarında reklam panosu olanlar 2 Şubat 2015 tarihine kadar Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ruhsat Servisinde vergilerini tahakkuk ettirip veznelerimizde ödeyebilirler” dedi.

İNTERNETTEN DE ÖDENEBİLİYOR

Ayrıca belediyenin internet sitesi üzerinden de ödeme yapabileceğini söyleyen Çatalkaya “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan yerler için hizmet binamızda bulunan Tekirdağ Büyükşehir veznelerine ödeyebilirler. Bilgi almak isteyenler 444 99 59 numaralı hattan çağrı merkezimize ulaşarak bilgi alabilirler” dedi.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE DEVREDİLEN CADDE VE SOKAKLAR

Çamlıbel Caddesi, Adnan Doğu Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Omurtak Caddesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Hürriyet Caddesi, Necip Fazıl Caddesi, Cumhuriyet Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Çetin Emeç Bulvarı, Bülent Ecevit Bulvarı, İsmetpaşa Bulvarı, Cemal Gürsel Bulvarı, Ali Osman Çelebi Bulvarı ile Mülga Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından işletmesi ve bakımı yapılan yollar.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10