ÇTSO, Saray'daki üyeleri ziyaret etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi üyelerin sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.

Çerkezköy 30.01.2015 16:04:00 0
ÇTSO, Saray

SARAY’DA ÜYELERİ ZİYARET ETTİLER

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Komite Üyesi Mustafa Seçkin’in de yer aldığı meslek komitesi üyeleri önceki gün de Saray’daki üyeleri ziyaret etti. Bankacılık, sigortacılık ve kuyumculuk sektörlerini kapsayan ÇTSO 10.Meslek Komitesi, önceki gün Akbank Saray Şubesi, Denizbank Saray Şubesi, Erler Kuyumculuk ve Axa Oyak Saray Acentesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde 10.Meslek Komite Başkanı Mustafa Üstün,  ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Komite Üyesi Mustafa Seçkin ile Şener Aru yer aldı.

İLK ZİYARET AKBANK’A

Komite üyeleri ilk olarak Akbank Saray Şube Müdürü Hakan Topaloğlu ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında, Topaloğlu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Komite Üyeleri, sektörle ilgili sıkıntıları da dinledi.

SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRDİLER

Komite Üyelerinin Saray’daki ikinci durağı Denizbank oldu. Denizbank Saray Şube Müdürü Rahmi Erdoğan da ziyaretlerinden ötürü Komite üyelerine teşekkür ederken, ÇTSO’nun geçmiş dönemlere oranla çok daha aktif olduğunu dile getirdi ve odayı çalışmalarından ötürü tebrik etti. Ardından Erler Kuyumculuk’u ziyaret eden Komite Üyeleri, burada da Ergun Er ile sektörü değerlendirdi.

 

 

FARKLI ŞAHISLARIN KREDİ KARTI İLE YAPILAN İŞLEMLER SORUN YARATIYOR

Komite üyeleri son olarak Axa Oyak Saray Acentesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında, sektörün sıkıntıları ile ilgili konuşan Acente sahibi Ahmet Aylanç, özellikle kredi kartı tahsilatlarında sorun yaşandığını belirterek, “Örneğin müşteri başka birinin ya da arkadaşının kredi kartı bilgilerini veriyor. Biz kart sahibini ekranda göremiyoruz. Böyle olunca sıkıntı yaşıyoruz. Konuyu bankalarla görüşmemiz lazım. Tüm şirketlerde aynı problem var” dedi. 

ÜYE ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Komite Üyesi Mustafa Seçkin de, ziyaretlerde yaptığı konuşmada “Üye ziyaretleri daha önce sadece seçim öncesi oy istemek için gerçekleştiriliyordu. Biz bu vizyonu değiştirmek istiyoruz. 2015 yılında üye odaklı çalışacağız” dedi. Birebir üyelerle görüşüp beklentilerini dinleyeceklerini söyleyen Seçkin “Buna göre hizmet edeceğiz. Sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Üyelerimizle ne kadar yakın olursak o kadar başarılı oluruz. Sizlerin sıkıntılarını dinleyip bunları çözüm için TOBB’a ileteceğiz” dedi.

PROJE ÜRETİLMEYE BAŞLANDI

Birlikte hareket etmenin önemine de dikkat çeken Seçkin, amaçlarının ilçelerin kazanması ve daha da gelişmesi olduğunu ifade etti. Bunun için sürekli olarak fikir alışverişinde bulunup görüşleri birbirleri ile paylaşacaklarını söyleyen Seçkin, “Üyelere daha da yararlı olmak için ÇTSO bünyesinde proje üretilmeye başlandı” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10