TREPAŞ'tan ÇTSO üyelerine yüzde 18 indirim

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) arasında dün saat 15.30'da "İndirim Protokolü" imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde oda üyelerine elektrik hi

Çerkezköy 30.01.2015 17:17:00 0
TREPAŞ

PROTOKOL İMZALANDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen programa ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri, TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, TREPAŞ Çerkezköy İşletme Müdürü Alpay Karaer, TREPAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı.

YÜZDE 18’LİK İNDİRİM OLACAK

Protokolün öneminden bahseden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva “Yüzde 18'lik indirim sağlayacak olan bu protokol orta ve uzun vadede firmalarımızın elektrik maliyetlerin düşürülmesi ile rekabet güçlerini arttırmalarına önemli katkı sağlayacak. Üyelerimizin elektrik maliyetlerinin düşürülmesini amaçlayarak bu protokolü imzaladık. Üyelerimizi, TREPAŞ'a başvurularını yaparak bu imkandan faydalanmaya davet ediyorum. Bu protokol tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Protokolün imzalanması öncesi konuşan TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç “TREPAŞ olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na işbirliği için geldik. İşbirliğimiz ticarethane esnafının, oda üyelerinin faydalanması için elektrik faturalarında hissedilir derecede indirime vesile olacak. Üyeler en azında yaklaşık bir ve bir buçuk ay faturalarından tasarruf edecekler. Amacımız, uzun yıllar elektrik hizmeti vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir, değer yaratan hizmet verebilmek. Özellikle ticaret ve sanayi kuruluşlarına TREPAŞ olarak destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

BAŞKANA VE YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş olarak 2013 yılından itibaren TREPAŞ olarak hizmet verdiklerini kaydeden Genç “Aslında Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş ile kardeş şirketiz. Hem dağıtım hem de perakende satışı beraber kol kola yürütmeye devam ediyoruz. Hem Perakende satış anlamında hem esnafı sanayicinin hem de halkımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. 26 lokasyonda faaliyetlerimize devam ediyoruz. En son Çerkezköy İşletme müdürlüğümüz konforlu ve güzel bir yere taşındı. Oradaki güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. 7/24 çalışan çağrı merkezimiz bulunmaktadır. Buradan her türlü konu ile vatandaşlarımız bizlere ulaşabiliyor. Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Maksat iki tarafın kazanacağı, hem odanın şirketin ve üyelerin kazanacağı bir zemin yaratmaktır. Bunu da yarattık ise ne mutlu bize” dedi. Konuşmaların ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç yüzde 18’lik indirim anlaşmasını imzaladı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10