Ormanlık alanda cesedi bulundu

Kapaklı'da çöplük yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda 25 yaşındaki Aykut Birke'nin cesedi bulundu.

Kapaklı 1.02.2015 14:51:00 0
Ormanlık alanda cesedi bulundu

Çerkezköy’de yaşayan ve 2 gündür kayıp olan 25 yaşındaki Aykut Birke’nin Kapaklı’da ormanlık alanda cesedi bulundu.

2 GÜNDÜR KAYIPTI

Dün sabah evden markete alışverişe giden çiftlik çalışanı, ormanlık alanda bir kişinin kanlar içinde yattığını görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Birke'yi başı ezilmiş ve sağ kolu dirseğinden kesilmiş olarak buldu. Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk ve olay yeri inceleme ekipleri bir süre ceset üzerinde inceleme yaptı.

3 AY ÖNCE DE BABASINI KAYBETMİŞ

Cesedin üzerinden ‘Aykut Birke’ yazan fatura çıktı. Yapılan incelemenin ardından Birke’nin cesedi Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde yaşayan Aykut Birke’nin 3 ay önce babasının kaybettiği, annesinin de İstanbul’da bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

PARMAK İZİNDEN YOLA ÇIKARAK OLAYI AYDINLATMIŞTI

Birke’nin ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, geçtiğimiz yıl ocak ayında Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’nin yanında kullanılmayan eski fabrika binasında yakılmış olarak bulunan 16 yaşındaki Sinan Furan cinayeti ile ilgili de soruşturma yürütmüş ve olay yerinde bulunan parmak izinden yola çıkan Savcı Öztürk, kısa sürede olayı aydınlatmıştı. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Aykut Birke cinayeti ile ilgili de çok yönlü soruşturma başlattı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10