Kurşunlama olayının azmettiricisi de yakalandı

Kapaklı'da bir kafede yaşanan kurşunlama olayının zanlısı Ahmet K'yi önceki gün yakalayan Kapaklı Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen İbrahim D.'yi de

Kapaklı 1.02.2015 16:27:00 0
Kurşunlama olayının azmettiricisi de yakalandı

SAKLANDIĞI EVDEN KAÇMIŞTI

Kapaklı’da Cumhuriyet Mahallesi Burcu Sokak’ta faaliyet gösteren bir kafede meydana gelen silahlı yaralama olayının zanlısı Ahmet K., İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu saklandığı evin çatısında kıskıvrak yakalanırken, olayı azmettiren İbrahim D. ise aracı ile olay yerinden kaçmıştı.

 

 

VURAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Önceki gün olayın faili Ahmet K.’nin Saray’da Pazarcık Mahallesi’nde bulunan bir evde kaldığını tespit eden polisler sabahın ilk ışıkları ile birlikte eve operasyon düzenlemişti. Saklandığı evin çatısında polisler tarafından kıskıvrak yakalanan Ahmet K.’nin evinde yapılan aramada Volkan P.’yi yaraladığı olayda kullandığı silah, çok sayıda mermiyi de ele geçirmişti. Önceki gün Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk’ün sorgusunun ardından  tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Şüpheli Ahmet K., tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

AZMETTİRİCİ DE YAKALANDI

Olayın ardından geniş çaplı araştırmalarını sürdüren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayın azmettirici olduğu iddia edilen İbrahim D.’nin operasyon esnasında evden kendisine ait aracı ile kaçtığını tespit etti. Geniş çaplı araştırmalarını sürdüren ekipler şahsı Çorlu’da araç içersinde kıskıvrak yakaladı. İbrahim D.’nin evinde ve aracında yapılan araştırmada ise 500 bin TL’lik senetler bulundu.

66 KİŞİYE SENET KESMİŞ

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadesi alınan İbrahim D.’nin tefecilik yaptığı da iddia edildi. İbrahim D.’nin aracında bulunan senetlerde imzası bulunan 66 kişinin ise emniyette ifadesi alındı. Tefecilik ve kurşunlama olayı azmettirici olarak Çerkezköy Adliyesi’ne çıkartılan İbrahim D. tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10