Başkan Borucu güven tazeledi

Muratlı Ziraat Odası'nın genel kurulu önceki gün yapıldı. Divan Kurulu Başkanı seçilen Serdar Yurga'nın açılış konuşması ile başlayan Genel Kurulda, saygı duruşunda bulunulması v

Muratlı 2.02.2015 13:03:00 0
Başkan Borucu güven tazeledi

MECLİS ÜYELERİ SEÇİLDİ

Faaliyet raporunun ibra edilmesinin ardından 2015-2018 yılları tahmini gelir-gider bütçesi ile çalışma programı hakkında detaylar görüşüldü. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen Genel Kurul’da, Ender Borucu Başkan seçilirken, Serdar Sağıroğlu, Osman Yıldırım, Murat Olçar, Özkan Barış, Hüseyin Ulutaş, Şükrü Özer, Necati Açıkgöz, Kadir Kurt, Turgay Mor, Fikri Büyükyılmaz, Serdar Yurga, İsmail Ateş, İlker Ersoy Oda Meclisi Asil Üyeliğe seçildi.

YÖNETİM SEÇİLDİ

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ender Borucu, Serdar Sağıroğlu, Turgay Mor, Kadir Kurt, İlker Ersoy’dan oluşurken, yedek üyeler ise Murat Olçar, Fikri Büyükyılmaz, Özkan Barış, Hüseyin Ulutaş ve Osman Yıldırım’dan oluştu. Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu, 2011-2014 yılında personel, yönetim ve meclis olarak uyumla çalıştıklarını ifade ederek “Çiftçilerimizin sağlık hizmetlerinden daha iyi faydalanması için Özel Yaşam Hastanesi ile ilk defa Muratlı Ziraat Odası olarak anlaşma sağladık. Çiftçilerimize toprak tahlil hizmeti verdik. Çiftçilerimizin haklarını her yerde en iyi şekilde savunup temsil ettik ve basınla iç içe olduk. Son olarak Muratlımıza ve çiftçilerimize daha iyi hizmet edebilmek için bulunduğumuz bu binayı yaptık” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10