Eski ve yeni yönetim yemekte bir araya geldi

3. dönem Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Hasan Toprak, Pazar günü yapılan olağan genel kurulun ardından yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri ile Şanlıurfa İskender Kebap Salonu

Çerkezköy 2.02.2015 13:05:00 0
Eski ve yeni yönetim yemekte bir araya geldi

HER ZAMAN ONUR VE GURUR DUYDUM

Geçen dönem birlikte özveriyle birlik ve beraberlik içinde çalıştıkları 6 yönetim kurulu üyesinin bu dönem kendi istekleri ise yönetimde yer almadıklarını ifade eden Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak “Kendileriyle 4 yıl boyunca gayet uyumlu ve birlik beraberlik içinde çalıştım. Onlarla çalışmaktan da her zaman onur ve gurur duydum” dedi.

 

 

ÜYELERİN ÇIKARLARI İÇİN ÇALIŞTIK

4 yıl omuz omuza odanın ve üyelerin çıkarları için çalıştıklarını ifade eden Toprak “Bu dönem yönetimde yer almayan ancak yine her zaman bizimle olacaklarını ve bizlere destek ve katkı sağlayacaklarını belirtmeleri bizleri çok memnun etti” dedi. Toprak, 6 üyeyi katkıları ve özverili çalışmaları dolayısıyla plaketle ödüllendirmek istediklerini ifade etti.

 

 

PLAKET VERİLDİ

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Çerkezköy Ziraat Odası eski Meclis Başkanı Yılmaz Mirza, Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mülayim Ürkmez, Yönetim Kurulu eski üyesi Remzi Mert, Meclis üyesi  eski üyeleri, Ahmet Çelebi, Erkut Çamurlu ve Nurettin İster’e plaket verildi.

 

 

İYİ İŞLERE İMZA ATTIK

Görevleri süresince görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade eden eski Meclis Başkanı Yılmaz Mirza, Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mülayim Ürkmez, Yönetim Kurulu eski üyesi Remzi Mert, Meclis üyesi eski üyeleri, Ahmet Çelebi, Erkut Çamurlu ve Nurettin İster “Görev aldığımız dört yıllık süre içerisinde birlikte iyi işlere imza attık” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10