Kapaklı Meclisi yeniden toplandı

Kapaklı Belediye Meclis dün yeniden toplandı. Şubat Ayı Toplantısının ilk oturumunu pazartesi günü yapan Kapaklı Belediye Meclisi, toplantının ikinci oturumunu da dün saat 16.30'da Kapaklı Belediye BaÅ?

Kapaklı 3.02.2015 19:05:00 0
Kapaklı Meclisi yeniden toplandı

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Bahtiyar Büyükbüce, Bülent Erez, Fatih Önkol, İlhan Çetinkaya, İrfan Demir ve Turan Çakan’ın katılmadığı toplantıda ilk olarak Kapaklı Kaymakamlığı’nın “Hükümet Konağı” konulu yazısına ilişkin komisyon raporu görüşüldü. 512 ada 1 parselde bulunan Belediye Hizmet Alanının imar tadilatı ile Resmi Alan olarak belirlenmesi ve Kapaklı Kaymakamlığı’na tahsisi talebinin Büyükşehir Belediyesi’ne yapılması yönündeki komisyon kararı meclis tarafından da oybirliği ile karara bağlandı.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Belediye hizmet binasının terasına kafeterya yapılması konusunda komisyon raporun görüşülmesi ile devam eden toplantıda, projenin hayata geçirilebilmesi için 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planında H:31 metre olarak belirlenen yüksekliğin plan tadilatı yapılıp H:34,5 metre olarak belirlenmesine ilişkin komisyon raporu meclis tarafından da oybirliği ile kabul edildi.

2 PARK PROGRAMA ALINACAK

Toplantı, Karaağaç Mahallesi’nde eksik yolların yapılması ve mevcut yolların asfaltlanması ve parke taş olan yolların onarılması konusunun görüşülmesi ile devam etti. Karaağaç’ta imar planı revizyonu yapılması talebinin Tekirdağ İl Çevre Düzeni planı kısmi revizyonunun onaylanmasının ardından değerlendirilmesine karar verilirken, Karaağaç’taki mevcut parkın bakımı konusunda ise bu mahallede 2 park düzenlemesinin programa alınması konusunda komisyon kararı meclis tarafından da oybirliği ile karara bağlandı.

 

 

DAĞITIM DEPOLAMA ALANI GÖRÜŞÜLDÜ

Meclis, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün “Sıkıştırılmış Petrol Gazı Tüpü dağıtımı ve satışı yapan esnafın, tek bir depolama alanı içinde toplanarak telafisi güç kazaların önüne geçilebilmesi adına mülkiyeti belediyeye ait olan 701 ada 1 parseldeki 7818 metrekarelik alanın Sıkıştırılmış Petrol Gazı Tüpü dağıtımı depolama alanı olarak kullanılması talebine ilişkin komisyon raporunu da görüştü. 701 ada 1 parseldeki 7 bin 818 metrekarelik alanın, imar planı değişikliği olmadan depolama amacıyla kullanılamayacağına karar veren komisyon, konu ile ilgili yürütülen çalışmaların ise devam ettirilmesi yönünde görüş bildirdi. İlgili gündem maddesi, komisyon raporu doğrultusunda karara bağlandı.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10