Yurdakul: Her zaman yanınızda olacağız

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul önceki gün saat 15.00'de Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odasında oda üyeleriyle yapılan toplantıya katıldı.

Malkara 5.02.2015 10:59:00 0
Yurdakul: Her zaman yanınızda olacağız

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül, Genel Sekreter Şaban Kocaman ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıtlı üyelerin katıldığı toplantıda mevcut pazar yeri, Perşembe pazarı, yaş sebze ve meyve sorunlarının dışında komşu il ve ilçelerin pazar yerlerinde Malkaralı esnafın yaşadığı sorunlar ve genel sorunlar görüşülerek çözüm önerilerinde bulunuldu.

 

 

DAHA MODERN MALKARA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara'nın daha iyi bir yer olması için çalıştıklarını söyledi. Geçen bu süre zarfında insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde faaliyetleri sürdüreceklerini söyleyen Yurdakul “Yeni pazar yeri yaptırma düşüncemiz var. Onun projesi hazırlanıyor. Sizleri çok iyi anlıyorum. Her zaman sizlerin yanınızda olup bahsettiğiniz konularda elimden geldiğince sizlere yardımcı olacağım. Aranızdan oluşturacağınız 3-4 kişilik bir komiteyle Cuma günü bu konuları daha detaylı görüşebileceğimiz ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ile Zabıta Müdürümüzün de yer alacağı bir toplantı daha yapalım” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10