Terzi, 10. ilçe ziyaretini Çerkezköy'e yaptı

Önümüzdeki günlerde CHP'den Tekirdağ milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıklayacak olan Şerafetdin Terzi, Kapaklı ilçe teşkilatı ile başladığı ziyaretlerini Çerkezköy İ

Çerkezköy 6.02.2015 16:05:00 0
Terzi, 10. ilçe ziyaretini Çerkezköy

PARTİLİLER TARAFINDAN KARŞILANDI

Kapaklı, Saray, Muratlı, Çorlu, Marmaraereğlisi, Ergene, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçe teşkilatlarının ziyaretinin ardından önceki akşam da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafetdin Terzi, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve partililer tarafından başladı.

 

 

SANDIKTA HAYIR VARDIR

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Birol Öztürk, Şerafetdin Terzi’ye çıktığı bu yolda başarılar diledi. CHP’nin sandıklarında her zaman hayır olduğunu ifade eden Öztürk “Ön seçimde konulacak sandıklar partimize hareket getirecek. Milletvekili aday adaylarımızda bu süreçte partiye büyük katkı sağlayacaklar” dedi. Sandığın önemini 30 Mart’ta gördüklerini söyleyen Öztürk, bunun örneğini 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde de göreceklerini söyledi.

PARTİMDEN HİÇ KOPMADIM

2011 yılında yapılan Genel Seçimlerde 39 milletvekili aday adayı ile birlikte yan yana çok güzel bir çalışma sergilediklerini ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili Şerafetdin Terzi de “Yola çıktığım 39 arkadaşım içinde 8. sırada yer aldım. Ve o dönem 40 günlük bir çalışma ile Tekirdağ’ımızın 27 köyü dışında tüm köylerini ilçelerini dolaştım” dedi. 2011’den sonra partisinden hiç kopmadığını ifade eden Terzi “Devamlı çalışıyorum. Büyükşehir Belediye başkanlığına da aday adayı oldum, fakat sandıktan Kadir abim çıktı. Ne partimize ne de partililerimize küsmedik” dedi.

 

 

CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ

Kendisine ve parti tabanına güvendiğini söyleyen Şerafetdin Terzi “Ön seçimin bize iktidara taşıyacağına inanıyorum. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde iktidar olacağız. Birlik ve beraberlik içinde CHP’yi iktidar yapacağız” diye konuştu. Bu seçimlerde 28 ilde değil de 48 ilde ön seçim yapılması gerektiği düşüncesinde olduğunu ifade eden Terzi, bu seçimde CHP’nin en az yüzde 35 oy alacağını tahmin ettiğini belirtti. Üç dönemdir Türkiye’yi yöneten bu iktidarın artık Türkiye’ye ağır gelmeye başladığını ifade eden Terzi “8 Şubat Pazar günü saat 14.00’te CHP Tekirdağ İl Teşkilatında bir açıklamam olacak ve ardından da saat 15.00’te basın açıklaması yapacağım” diyerek partilileri, Tekirdağ’da yapacağı açıklamaya davet etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10