Elit Çanta Çerkezköy'de açıldı

İşletmeciliğini Selma Ruşan'ın yaptığı Elit Çanta mağazası dün Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Hacı Fahri Zümbül Efendi Camii karşısında hizmete açÄ

Çerkezköy 6.02.2015 16:07:00 0
Elit Çanta Çerkezköy

İLÇEMİZE İVME KAZANDIRIYOR

Açılışta konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy için böyle müstesna yatırımların çok güzel olduğunu ifade ederek “Böyle işyerleri ilçemize ivme kazandırıyor. Böyle müstesna işyerlerinin başarılı olmasını istiyoruz” dedi ve işyerinin hayırlı olmasını temenni etti. Devamlı gelişerek büyüyen ilçemizde her gün yeni işyerlerinin açılmasının istihdam açısından da önemli olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Enver Bayram da işyerinin Çerkezköy’e ve işletme sahibine hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

ÖZEL ÜRETİM DE YAPILIYOR

Elit Çanta Sahibi Selma Ruşan da, mağaza olarak kadınlara hitap eden çeşitli çantaların yanı sıra erkekler için de cüzdan ve kemer satışı yaptıklarını belirtti. Özel sipariş olması halinde kendi atölyelerinde istenen model çantanın imalatını da yaptıklarını belirten Ruşan “Satışa sunduğumuz çantaların bir bölümü kendi imalatımız” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10